Nieuws

facebook1Welkom op onze website. Hier vindt u algemene informatie over café Dixi. Like ons op facebook en ontvang ook al het actuele nieuws over café Dixi.
https://www.facebook.com/cafedixi/?fref=ts


Biljarters opgelet.

Biljartvereniging Oostvoorne is een biljartvereniging waar spel en gezelligheid samenkomen. Onze vereniging is in competitieverband aangesloten bij de Eilanden Biljart Bond. Met het verdwijnen van het biljart in eetcafé Centraal te Oostvoorne speelt deze biljartvereniging, al drie jaar, op de maandag en donderdagavond haar thuiswedstrijden in Café Dixi te Brielle. De disciplines die worden beoefent zijn libre en driebanden. Uiteraard  is er buiten competitieverband alle ruimte op onze clubavonden recreatief te biljarten. Het niveau van onze leden varieert van beginners tot geoefende biljarters. Wij zijn nog wel op zoek naar leden die ons team willen komen versterken. Spreekt u dit aan dan bent u van harte welkom op een van deze avonden de sfeer te komen proeven en om eens mee te spelen. Wellicht kunnen wij u dan op korte termijn als nieuw lid begroeten. Voor info kunt u bellen met café Dixi 0181 477080.

Klaverjassers opgelet,

Vindt u het leuk om, onder het genot van een hapje en een drankje weer eens gezellig een avondje te klaverjassen? Dat kan; met ingang van donderdag 8 november 2018 bent u vanaf half acht van harte welkom in café Dixi. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan onze klaverjascompetitie. Hoe werkt dat? We spelen 6 x op vrijdag en 10 keer op donderdag. De laatste op 28 maart 2019.       Voor wat betreft de einduitslag moet u er tien meegedaan hebben.  De avonden dat u er niet bent krijgt u toch punten en wel van de speler met de minste punten die avond. Heeft u maar tien keer geklaverjast dan tellen deze tien resultaten plus tien keer het resultaat van de laatste speler die avond dat u er niet bent. Dus als u maar tien keer komt kaarten maakt u toch kans op de hoofdprijs. Wilt u gewoon een avondje klaverjassen maar kunt u zeker geen 10 keer aanwezig zijn, ook goed. Kom gewoon lekker een avondje kaarten, U doet dan alleen niet mee voor de uiteindelijke einduitslag. Geen verplichtingen dus iedere week, maar gewoon wanneer het u schikt. Interesse? Dan zien wij u op een donderdag of een vrijdag. De aanvang is half acht. Uiteraard zijn er mooie prijzen te verdienen. Vwb de competitie is het inschrijfgeld bedraagt 3 euro per keer.

Nadere info bij Manuela of Fred.